Δική σας Ιστοσελίδα για όσο χρονικό διάστημα θέλετε εσείς!!!

  • Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να υλοποιήσετε ένα όραμα που έχετε?
  • Πόσες φορές σκεφτήκατε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας αλλά το κόστος δεν σας το επέτρεψε?

Εμείς στην Connective People Group σκεπτόμενοι σαν πελάτες δημιουργήσαμε την υπηρεσία  leasing websites 

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα στην σημερινή εποχή τόσο για τις μικρές όσο και για τις μεσαίες επιχειρήσεις, είναι η ανάπτυξη ενός ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου, του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της βελτιστοποίησης ιστότοπου, του μάρκετινγκ στο διαδίκτυο καθώς και της φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και της συντήρησης.

Η απόκτηση ενός δικτυακού τόπου όταν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο μπορεί να είναι πολύ ακριβός.

Η μίσθωση, όσον αφορά τους δικτυακούς τόπους, δεν είναι μια επιλογή που συχνά θεωρείται δεδομένη επειδή:

Συνήθως, όταν τα άτομα θεωρούν τη μίσθωση σκέφτονται τη μίσθωση υλικών αντικειμένων όπως αυτοκίνητα, υπολογιστικές συσκευές και προϊόντα γραφείου ή κάποιας οικίας.

Κατανοώντας ότι οι επιχειρήσεις ή κάποιο άτομο οποιουδήποτε μεγέθους αναζητούν μεθόδους για να ανταγωνίζονται στο διαδίκτυο, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα μίσθωσης ιστότοπων για να δώσουμε την δυνατότητα σε μια επιτυχημένη ή καινούργια επιχείρηση να έχει μια πετυχημένη online παρουσία, σε προσιτή μηνιαία τιμή.

Θα δούμε τι είναι, πώς λειτουργεί και πώς μπορεί να ωφεληθεί η επιχείρησή σας.

Τι ακριβώς είναι το Website Leasing;

Η διαδικτυακή μίσθωση μοιάζει πιο πολύ με την πληρωμή μιας τακτικής μηνιαίας συνδρομής. Αντί να πληρώνετε ένα εφάπαξ ποσό για την ιστοσελίδα σας εκ των προτέρων, πληρώνετε ένα σημαντικά χαμηλότερο τέλος κάθε μήνα.

Τι ακριβώς σας παρέχει το Website Leasing?

Αποφασίζετε για το πακέτο του δικτυακού σας τόπου και προσθέστε τυχόν επιπλέον επιλογές που είναι κατάλληλες για την επιχείρησή σας για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση, την προώθηση και τη διατήρηση μιας αποτελεσματικής παρουσίας στο διαδίκτυο.

Το μηνιαίο κόστος υπολογίζεται με βάση τις υπηρεσίες που επιλέχθηκαν για τον ιστότοπο.

Μπορείτε να την νοικιάσετε από 6 μήνες έως όσα χρόνια θέλετε ή την χρειαστείτε ή ακόμα και μετά από ένα χρονικό διάστημα να την αγοράσετε εξολοκλήρου.

Πώς μπορεί η επιχείρησή μου να επωφεληθεί από την ιστοσελίδα Leasing ;

Η απόκτηση όλων των εργαλείων που απαιτούνται για την οικοδόμηση, την προώθηση και τη διατήρηση μιας αποτελεσματικής ηλεκτρονικής παρουσίας θα μπορούσε να είναι μια σημαντική επένδυση.

Η επιλογή ενοικίασης ιστότοπου προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε τώρα τα εργαλεία που θα σας προσφέρουν τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στον ιστό, ενώ θα φροντίζετε για το κεφάλαιο κίνησης.

Η μίσθωση του δικτυακού τόπου είναι μια θαυμάσια επιλογή εάν δεν επιθυμείτε να δεσμεύσετε ένα αρκετά σημαντικό ποσό το οποίο θα μπορούσατε να το επενδύσετε στο εμπόρευμα σας.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως η μίσθωση γίνεται απευθείας στην εταιρία μας και δεν μεσολαβεί καμία τράπεζα, πιστωτική κάρτα ή δόσεις.

Ανοίγουμε ένα διαχειριστικό περιβάλλον το οποίο σας επιτρέπει κάθε μήνα να καταβάλετε το μηνιαίο μίσθωμα για την ιστοσελίδα σας.

Το μίσθωμα περιλαμβάνει όλες τις παροχές τις οποίες θα διαβάσετε στο συμβόλαιο που θα συμφωνήσετε με την εταιρία μας και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους σας.

Επιτυχία
Σχεδιαστής Ιστοσελίδων 100%
Εξέλιξη
Επικοινωνία 100%

Συνεχή υποστήριξη & Επικοινωνία

Η εταιρία μας ανάλογα το πακέτο που θα επιλέξετε περιλαμβάνει και την πιο αξιόπιστη υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε για την ιστοσελίδα που έχετε νοικιάσει. 24 ώρες το 24ώρο μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email και να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για τους τρόπους υλοποίησης του web site σας. Οι απαντήσεις συνήθως είναι εντός 1 ώρας.

0 +
Θέματα για την υλοποίηση της Ιστοσελίδας σας
1
Από μόλις 20€ μηνιαίως